Digitale instuif (uitgesteld)

Eerste hulp bij digitale obstakels

digitale instuif

Loop je vast op je pc, tablet of smartphone, dan heb je elke vrijdagvoormiddag de kans om één op één uitleg te krijgen in de bibliotheek. Een begeleider staat paraat om je terug of verder op de digitale weg te helpen.

Inschrijven is nodig voor deze activiteit. Elke deelnemer krijgt een tijdslot van een half uur, waar strikt aan wordt gehouden. Schrijf je in via bibliotheek@oostende.be of bel 059 29 51 51. Of reserveer aan de infobalie van de bib voor één van de 8 momenten, elke vrijdag, buiten de schoolvakanties.

Op deze uren kan je een afspraak maken:

• 10.00 tot 10.30
  • 10.30 tot 11.00
  • 11.00 tot 11.30
  • 11.30 tot 12.00

We maken je er attent op dat de toiletten en de garage gesloten blijven ter preventie van corona.

Inschrijvingsformulier
Ik kan komen op deze tijdstippen
Gelieve zoveel mogelijk tijdstippen aan te duiden. Zo is de kans op een plek in de digitale instuif groter.