Livre
Néerlandais

Huis van aarde & bloed

Sarah J. Maas (auteur), Valérie Janssen (traducteur), Annemarie Lodewijk (traducteur)
De jonge vrouw Bryce, half mens en half Fae, geniet samen met haar vrienden van het leven in Crescent City. Maar een gruwelijke moord maakt een einde aan haar zorgeloze leven. Ze kijgt, samen met een huurmoordenaar, de opdracht om de dader te ontmaskeren. Vanaf ca. 15 jaar.
Titre
Huis van aarde & bloed
Autre titre
Huis van aarde en bloed
Auteur
Sarah J. Maas
Traducteur
Valérie Janssen Annemarie Lodewijk Jet Matla
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
House of earth and blood
Éditeur
Amsterdam: Boekerij, © 2020
939 p. : ill.
ISBN
9789022589403 (paperback)

Plusieurs langues:

Commentaires

Crescent City is een levendige en imponerende stad, waar mensen en magische wezens op gespannen voet met elkaar samenleven. De jonge vrouw Bryce is half mens en half Fae. Ze geniet met volle teugen van de goede kant van de stad. Na een gruwelijke moord kantelt haar leven een andere kant uit. Samen met de huurmoordenaar Hunt vecht ze voor gerechtigheid. Het verhaal wordt verteld vanuit de drie belangrijkste personen: Bryce, Hunt en Ruhn Danaan. De afwisseling tussen de perspectieven van de personages brengt vaart in het verhaal. De auteur heeft een totaal nieuwe wereld ontworpen. Wennen aan Lunathion en Crescent City kost even tijd. Het omvangrijke verhaal is opgedeeld in vier delen met in totaal 97 hoofdstukken. De schrijfstijl is gedetailleerd en rijk aan informatie. Inclusief grof taalgebruik en pikante scènes. Met een plattegrond van de stad. Eerste deel van waarschijnlijk een reeks van vier boeken. Een overweldigend, intrigerend en barok fantasy avontuur. De auteur schreef eerder …Lire la suite

À propos de Sarah J. Maas

Sarah J. Maas, née le 5 mars 1986 à New York, est une romancière et nouvelliste américaine de fantasy.

Biographie

Œuvres

Série Keleana

  1. L'Assassineuse, La Martinière jeunesse, 2013 ((en) Throne of Glass, 2012), trad. Anne-Judith Descombey, 506 p. (ISBN 978-2-7324-5603-4)
  2. La Reine sans couronne, La Martinière jeunesse, 2014 (En lire plus sur Wikipedia

Suggestions