Brigitte Nicholson verliest haar baan en haar vriend maakt het uit. Ze zoekt haar toevlucht bij haar moeder in New York. Die is op dat moment bezig met een onderzoek naar hun stamboom. Brigitte kan wel wat afleiding gebruiken en besluit haar moeder te helpen. Dan blijkt ze wel heel bijzondere voorouders te hebben.
Titre
Erfenis
Auteur
Danielle Steel
Traducteur
Ellis Post Uiterweer
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Legacy
Édition
1
Éditeur
Abcoude: Grote Letter Bibliotheek, 2014
2 dl.
ISBN
9789036429023 (hardback)

Plusieurs formats:

Commentaires

Dertiger Brigitte heeft een niet-uitdagende baan op de universiteit en is al jaren samen met haar vriend Ted. In korte tijd verliest ze zowel haar job als haar vriend en Brigitte zoekt toevlucht bij haar moeder. Die is op dat moment bezig met een genealogieproject en Brigitte besluit haar daarmee te helpen. Tijdens het onderzoek stuit ze op een interessant verhaal dat gaat over een opvallende romance tussen een Frans aristocraat en Wachiwi, een indiaans meisje. Brigitte gaat op onderzoek uit om de details van dit liefdesepos tot in de diepte uit te zoeken. In deze roman wordt zowel het verhaal van Brigitte als van Wachiwi verteld. Het verhaal van de laatste is echter een stuk boeiender en spannender dan de belevenissen van Brigitte, dat gedurende het boek wat voortkabbelt. Daarom is dit boek maar deels geslaagd, hoewel de belevenissen van Wachiwi de aandacht van de lezer weten vast te houden.

À propos de Danielle Steel

Danielle Steel, née Danielle Fernande Schuelein-Steel le 14 août 1947 à New York, est une romancière américaine. Spécialiste des romans d'amour, elle a signé de nombreux best-sellers.

Biographie

Jeunesse et formation

Danielle Steel est la fille unique de John Schulein-Steel, descendant des fondateurs et fabricants de la bière Löwenbräu, et de Norma da Câmara Stone dos Reis, fille d'un diplomate portugais,. Après le divorce de ses parents en 1955, elle est élevée par des parents à Paris et à New York. À ses 15 ans, elle obtient son baccalauréat du lycée français de New York. En 1963, elle est admise à la Parsons School of Design de New York, elle commence également des études à l'université de New York. Une grave maladie l’empêche d'achever…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions