Livre
Néerlandais
Plusieurs formats
Formats accessibles:
Wannneer een vrouw, die zich slechts bij het initiaal "M" wil laten noemen, een carrière als model in New York wil opbouwen, weet aanvankelijk niemand dat zij in werkelijkheid op de vlucht is voor een nare ervaring uit haar meisjestijd.
Sujet supplémentaire
ROM, Romantisch verhaal
Titre
Een eigenzinnige vrouw
Auteur
Barbara Taylor Bradford
Traducteur
Els Van Son
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Breaking the rules
Édition
1
Éditeur
Amsterdam: Sijthoff, 2010
431 p.
ISBN
9789021803999 (paperback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Plusieurs langues:

Commentaires

Een 23-jarige vrouw verhuist na een nare ervaring in haar vorige woonplaats Londen naar New York. Ze neemt een andere identiteit aan en staat nu bekend als 'M'. In New York stapt ze in het glamourleven en gaat ze aan de slag als model. Dankzij haar uiterlijk en charmante persoonlijkheid boekt ze veel succes in het wereldje. Bovendien ontmoet ze Laurence, een beroemd Brits acteur, met wie ze een geliefd sterrenkoppel vormt. Dan keren de nare gebeurtenissen uit haar eerdere leven terug en wordt het tijd om haar ware identiteit te onthullen. Wat blijkt: 'M' maakt deel uit van de machthebbende Harte-familie. Ruim vijfentwintig jaar na het eerste boek over de familie Harte viert de auteur dit jubileum met een nieuw deel in de serie. Het hoofdpersonage is de achterkleindochter van Emma Harte, de vrouw die centraal stond in 'De macht van een vrouw'*. Het boek bevat veel spanning en romantiek, maar de introductie van een aantal overbodige personage wakkert de chaos soms aan. De fans van de Ha…Lire la suite

À propos de Barbara Taylor Bradford

Barbara Taylor Bradford, née Barbara Taylor le 10 mai 1933 près de Leeds en Angleterre, vivant aux États-Unis d'Amérique, est un écrivain, auteur de fictions vendues à des millions d'exemplaires dans de nombreux pays, Elle signe également quelques ouvrages de décoration et des livres à caractère religieux à destination des enfants non traduits.

Biographie

Enfant unique de Frida et Winston Taylor, elle commence à écrire tôt : à l'âge de 10 ans, elle vend sa première histoire à un journal pour enfants.

Secrétaire, puis journaliste au Yorkshire Evening Post à 18 ans, elle tient, 2 ans plus tard, une chronique de décoration dans le magazine londonien Woman's Own. Elle publie plusieurs ouvrages sur la mode et la décoration d'intérieur,.

Elle habite New York depuis…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions