Dvd
Engels

Superman & Lois. Season 1

Tyler Hoechlin (acteur), Elizabeth Tulloch (acteur), Alex Garfin (acteur)
Naast alle bedreigingen voor de wereld worden Superman en zijn vrouw Lois Lane ook nog uitgedaagd door de opvoeding van hun kinderen.
Titel
Superman & Lois. Season 1
Acteur
Tyler Hoechlin Elizabeth Tulloch Alex Garfin Jordan Elsass Dylan Walsh
Taal
Engels
Parallelle titel
Superman and Lois
Uitgever
Warner Bros. Entertainment, © 2022
3 dvd-video's
Oorspr. opname
2021
Speelduur
15 x 42 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Deens, Zweeds, Noors, Fins, Engels voor slechthorenden
EAN
5051888256282

Besprekingen

Na jaren van supervillains, monsters en buitenaardse indringers die van plan zijn het menselijk ras uit te roeien, komen 's werelds beroemdste superheld (Tyler Hoechlin) en stripboeks beroemdste journaliste (Elizabeth Tulloch) oog in oog te staan met een van hun grootste uitdagingen ooit - omgaan met alle stress, druk en complexiteit die komen kijken bij het zijn van werkende ouders in de hedendaagse samenleving. IMDb score: 8/10.

Over Tyler Hoechlin

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Tyler Lee Hoechlin (Corona, Californië, 11 september 1987) is een Amerikaanse acteur. Hij begon enige bekendheid te krijgen door zijn rol als Micheal Sullivan Jr. in de film Road to Perdition. Hoechlin heeft ook een aantal tv-producties gedaan, waarvan de bekendste rollen die van Martin Brewer in 7th Heaven en Derek Hale in Teen Wolf zijn. Sinds 2021 speelt hij in de tv-serie Superman & Lois.

Leven en carrière

Hoechlin is geboren als zoon van Lori en Don Hoechlin. Hij heeft twee broers en een zus. Hoechlin begon met baseball spelen op zijn zevende. Hij speelde voor Arizona State University en de Battle Creek Bombers of the Northwoods League. In 2008 speelde Hoechlin voor UC Irvine Anteaters. Omdat hij op een gegeven moment baseball en acteren niet meer kon combineren, moest Tyler een keuze gaan maken en is hij voor zijn acteer-carrière gegaan.

Hij b…Lees verder op Wikipedia