E-boek
Nederlands

Droom van een zomer

Susan Wiggs (auteur), Joost Poort (vertaler)
De Avalon-serie 9 - Droom van een zomer

Met nog twee jaar te gaan, kan Sonnet Romano al bijna alles afvinken van haar to-do-lijstje-voor-mijn-dertigste. Carrière: check! Ze heeft net een prestigieuze reisbeurs in de wacht gesleept. Relatie: ze heeft een geliefde, die iets erg belangrijks doet in de politiek. En dan woont ze ook nog in Manhattan. Wat wil een meisje nog meer? Misschien ve
Titel
Droom van een zomer
Auteur
Susan Wiggs
Vertaler
Joost Poort
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Return to Willow Lake
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: HarperCollins Holland, 2021
1 digitaal bestand
ISBN
9789402764338
CloudLibrary
ahnkdw89

Andere formaten:

Over Susan Wiggs

Susan Wiggs (17 mei 1958) is een Amerikaanse auteur van historische en hedendaagse romans, met name romantische fictie. Haar boeken zijn in vele talen gepubliceerd, waaronder Duits, Frans, Hongaars, Japans, Lets, Nederlands en Russisch. Een aantal van haar boeken is ook op e-boek en als luisterboek verschenen.

Vroege jaren

Wiggs begon als kind al te schrijven. Haar eerste novelle A Book About Some Bad Kids schreef zij toen ze acht jaar was. Ze liet haar droom om romanschrijver te worden tijdelijk rusten, studeerde af aan de Harvard-universiteit en werd wiskundeleraar. Ze bleef echter lezen, vooral dol op liefdesromans. Nadat ze op een avond in 1983 geen leesboeken meer had, begon ze opnieuw te schrijven. Het werd een boek met de werktitel Een boek over sommige slechte volwassenen.

Carrière

Gedurende drie ja…Lees verder op Wikipedia