Boek
Nederlands

De terugkeer van de dwergen. 1

Markus Heitz (auteur), Roelof Posthuma (vertaler)
+1
De terugkeer van de dwergen. 1
×
De terugkeer van de dwergen. 1 De terugkeer van de dwergen. 1
In de reeks:
Genre:
De Terugkeer van de Dwergen is het zesde deel in de fantasysaga van De Dwergen van internationaal bestsellerauteur Markus Heitz, een van Europa’s grootste fantasyschrijvers.

Honderden cycli zijn voorbijgegaan in het Veilige Land. De dwerg Goïmron werkt als edelsteenslijper in de stad Malleniaswacht. Maar de jonge dwerg is vooral geïnteresseerd in de oude dagen, de tijd van de vijf dwe
Extra onderwerp
Tungdil ; personage
Titel
De terugkeer van de dwergen. 1
Auteur
Markus Heitz
Vertaler
Roelof Posthuma
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Duits
Oorspr. titel
Die Rückkehr der Zwerge
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, 2022
414 p.
ISBN
9789024599608 (paperback)

Over Markus Heitz

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Niccolò Caranti

Markus Heitz (Homburg, 10 oktober 1971) is een Duitse schrijver van epische fantasy, vooral bekend voor zijn De Dwergen-serie. Heitz verkreeg de laatste paar jaar internationale erkenning in Europa, na de Engelse vertaling van zijn boeken.

Bibliografie

De Dwergen

  • 2003 - De Dwergen
  • 2004 - De Strijd van de Dwergen
  • 2005 - De Wraak van de Dwergen
  • 2008 - Het Lot van de Dwergen
  • 2015 - De Triomf van de Dwergen
  • 2022 (juni) - De terugkeer van de Dwergen (Deel 1)
  • 2022 (september) - De terugkeer van de Dwergen (Deel 2)

Ulldart: de Donkere Tijd

  • 2002 - Schaduwen boven Ulldart
  • 2002 - De Orde van het Zwaard
  • 2002 - Het Teken van een Duistere God
  • 2003 - Het Oog van Tzulan
  • 2005 - De Magie van de Macht
  • 2005 …Lees verder op Wikipedia

Suggesties