Boek
Meertalig

J'aime la vie : leer Frans met Kapitein Winokio

Kapitein Winokio (redacteur), Eva Mouton (illustrator)
+1
J'aime la vie : leer Frans met Kapitein Winokio
×
J'aime la vie : leer Frans met Kapitein Winokio J'aime la vie : leer Frans met Kapitein Winokio

J'aime la vie : leer Frans met Kapitein Winokio

Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Kapitein Winokio houdt van vreemde talen en van hun zwierige ritmes. Hij laat zijn Franse rrrrrr rollen op 20 Franse kinderliedjes. Woordenschat oefenen kan met 200 geïllustreerde oefenkaartjes en dankzij het handige tekstboekje is dit pakket ook bruikbaar in de klas.
CD+200 kaartjes+ tekstboek
Onderwerp
Franse taal
Titel
J'aime la vie : leer Frans met Kapitein Winokio
Redacteur
Kapitein Winokio
Illustrator
Eva Mouton
Taal
Meertalig, Nederlands, Frans
Editie
2
Uitgever
Schelle: Kapitein Winokio, 2012
Map met tekstboek (53 p.) + 1 cd + 2 X 100 oefenkaarten
ISBN
9789490378127

Over Kapitein Winokio

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Dirk Baptist

Kapitein Winokio is een Vlaams muziekproject van Winok Seresia voor kinderen en hun ouders. Naast optredens met inspirerende en inventieve kindermuziek (op bekende podia als de Ancienne Belgique of festivals als Hestival) zijn er ook cd's, boeken, vinyl en spelletjes. Traditionele kinderliedjes zoals Ik zag twee beren, Slaap, kindje, slaap en Al die willen te kaap'ren varen worden herwerkt tot eigentijdse versies gezongen en uitgevoerd door professionele muzikanten. De oorspronkelijke teksten worden meestal gerespecteerd, maar soms ook aangepast of verlengd.

Historiek

In 2004 startte Winok Seresia het project dat administratief was ondergebracht in Catamaran vzw (opgericht in Borgerhout in 2000). Deze werd in 2007 in Antwerpen herdoopt tot Haiku Harbour vzw en in 2009 tot Kapitein Winokio bvba. De artistieke leiding is in handen van Winok Seresia met Greet Meert als zakelijk leider. Kapite…Lees verder op Wikipedia

Suggesties