Dvd
Engels

Lego Batman the movie : DC super heroes unite

Jon Burton (regisseur), Rob Westwood (componist)

Lego Batman the movie : DC super heroes unite

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar, Vanaf 9-11 jaar
Batman's grootste vijand, The Joker, besluit samen te gaan werken met Lex Luthor. Samen vormen ze een misdadig team dat de wereld, steen voor steen, wil vernietigen.
Titel
Lego Batman the movie : DC super heroes unite
Regisseur
Jon Burton
Componist
Rob Westwood
Taal
Engels
Uitgever
Warner Home Video, [2017]
1 dvd-video
Oorspr. opname
2013
Speelduur
68 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Spaans, Engels voor slechthorenden, Duits voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden
EAN
5051888139202

Besprekingen

Lex Luthor, presidentskandidaat, en The Joker vormen het brein achter het kwaad dat moet worden bestreden door Batman en Robin, met de hulp van Superman en zijn vrienden. Zij worden o.a. geconfronteerd met een vreselijk wapen: de ‘deconstructor’. Onschuldigen in Gotham City moeten worden gered. Het is één en al actie en strijd in deze computeranimatiefilm waarin de hoofdpersonen Lego-figuren zijn. Deze eerste Lego-Batmanfilm* bestaat voornamelijk uit reeds vertoonde scènes uit de game ‘Lego Batman 2, DC super heroes’**. Voor wie de game kent, is de film nauwelijks nog spannend. Voor de liefhebbers is het een knap gemaakte animatie met veel knipogen, in scènes en muziek, naar de originele Superman-, en Batmanfilms. Met diverse extra’s waaronder korte animatiefilms. De film is Nederlands ondertiteld in lange zinnen met moeilijke woorden ('topprioriteit'). Voor goed lezende Lego-fans, die tegen wat geweld kunnen, vanaf ca. 8 jaar.