Een man keert terug naar zijn geboorteplaats wanneer zijn moeder een hersenoperatie moet ondergaan. Hij wordt geconfronteerd met een chaotische familie, oude schoolvrienden en zijn zwangere ex-vriendin.
Onderwerp
Familie
Extra onderwerp
Komedies
Taal
Engels
Uitgever
Sony Pictures Home Entertainment, © 2017
1 dvd-video
Oorspr. opname
2016
Speelduur
85 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Italiaans en andere talen Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels en andere talen
EAN
8712609648317

Besprekingen

Komisch familiedrama van John Krasinski die vooral bekend is als acteur (The office). Hij speelt zelf de hoofdrol, naast o.a. Margo Martindale en Anna Kendrick. John Hollar heeft een saai baantje bij een uitgeverij in New York. Zijn vriendin is hoogzwanger, wat hem de nodige stress geeft. John is lang niet in zijn geboorteplaats geweest, maar wanneer hij hoort dat zijn moeder binnenkort geopereerd moet worden aan een hersentumor, gaat hij terug. Hij wordt geconfronteerd met een chaotische vader die in financiële problemen zit, een gescheiden broer, oude schoolvrienden en een zwangere ex-vriendin die nog wat voor hem voelt. David Rooney (hollywoodreporter.com) ziet een verhaal dat volgens een bekende formule is gemaakt, maar dankzij de goede acteurs en de humor toch onderhoudend is: 'A comfort-food recipe that doesn't venture beyond tested ingredients.'

Over John Krasinski

CC BY 3.0 - Foto van/door MTV International

John Burke Krasinski (Newton, 20 oktober 1979) is een Amerikaanse acteur, filmregisseur, en schrijver. Hij heeft gespeeld in meerdere films, zoals Shrek the Third, maar werd vooral bekend door zijn rol van Jim Halpert bij NBC's The Office US.

Filmografie

Film
Series

Trivia

  • Zat tijdens zijn middelbareschooltijd in dezelfde klas als The Office-collega B.J. Novak.
  • Is goede vrienden met David Schwimmer, die elkaar leerden kennen op de set van Duane Hopwood (2005).
  • In License to Wed (2007), worden Krasinski´s ouders gespeeld door zijn echte ouders.
  • Is getrouwd met actrice Emily Blunt, met wie hij sinds november 2008 een relatie heeft.

Externe link