Titel
Peacemaker. Season 1
Acteur
John Cena Danielle Brooks Freddie Stroma
Taal
Engels
Uitgever
Warner Bros. Entertainment, © 2023
2 dvd-video's
Oorspr. opname
2022
Speelduur
8 x 40 min.
Aantekening
Gebaseerd op de personages van DC Comics Taalkeuze: Engels, Frans Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden
EAN
5051888262238

Besprekingen

Superheldenserie. Vervolg op de film The suicide squad. Na een wonderbaarlijk herstel van zijn ontmoeting met Bloodsport, komt Peacemaker er al snel achter dat zijn vrijheid een prijs heeft. Hij wordt namelijk door Clemson Murn ingelijfd in een nieuw superteam voor een geheime missie met de codenaam Project Butterfly. Het team bestaat verder uit zijn begeleider, Emilia Harcourt, John Economos die het team van tactische informatie voorziet en de nieuwe rekruut Leota Adebayo. IMDb-score: 8,3/10.

Over John Cena

John Felix Anthony Cena (West Newbury (Massachusetts), 23 april 1977) is een Amerikaans professioneel worstelaar, acteur, rapper en televisiepresentator die als worstelaar sinds 2001, tegenwoordig parttime, actief is bij World Wrestling Entertainment.

Cena wordt over het algemeen beschouwd als een van de grootste, meest polariserende en invloedrijkste entertainmentworstelaars aller tijden. Cena veroverde net als Ric Flair een recordaantal van 16 WWE World Heavyweight Championships en is tweevoudig winnaar van Royal Rumble, in 2008 en 2013. Cena is tevens een 4-voudig World Tag Team Champion, waarvan de eerste keer met Shawn Michaels.

Cena speelde in 2006 voor het eerst de hoofdrol bij WrestleMania en deed dit daarna nog vier keer; bij het evenement WrestleMania 22, als titelhouder van het WWE Championship tegen zijn uitdager Triple H. Cena was een jaar later ook de headliner van WrestleMania 23, een wedstrijd voor het WWE Championship van Cena met S…Lees verder op Wikipedia