Titel
The sinner. Season 1
Acteur
Jessica Biel Bill Pullman Christopher Abbott
Taal
Engels
Uitgever
Universal, © 2018
2 dvd-video's
Oorspr. opname
2017
Speelduur
ca. 5,5 uur
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Deens, Fins, Noors, Zweeds
EAN
5053083143978

Besprekingen

Thriller van Antonio Campos (Christine; Afterschool) naar het boek ‘Die Sünderin’ van Petra Hammesfahr, dat is vertaald als ‘De zondares’. In de hoofdrollen Jessica Biel (The book of love; 7th heaven) en Bill Pullman (The ballad of Lefty Brown). Cora is een jonge vrouw met een druk leven. Tijdens een uitstapje naar een recreatiemeer, samen met haar man en zoontje, stort ze zich vanuit het niets op een jongeman en doodt hem met haar schilmesje. Ze zegt dat ze de man niet kende en niet weet waarom ze tot haar daad kwam. De excentrieke rechercheur moordzaken Harry Ambrose graaft in het verleden van Cora om een verklaring te vinden. Mark Moorman (Volkskrant 1-12-’17) schrijft dat de serie veel verrassingen in petto heeft en dat Pullman met verve zijn rol speelt. ‘(…) The Sinner is vooral de moeite waard door Jessica Biel, de zoveelste sterke vrouwenrol dit jaar (zie ook Maggie Gyllenhaal, Elisabeth Moss, Carrie Coon). Ze heeft alle glamour van zich afgeschud en blijft tot in de laatste af…Lees verder

Over Jessica Biel

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Georges Biard

Jessica Claire Biel-Timberlake (Ely (Minnesota), 3 maart 1982) is een Amerikaans actrice.

Biografie

Biel groeide op in Boulder, Colorado en begon haar carrière als musicalactrice/zangeres nog voor ze 12 jaar was. Op haar twaalfde maakte ze de stap naar tienermodel. Nog geen twee jaar later resulteerde dat in de rol van Mary Camden in de populaire familieserie 7th Heaven, waarmee ze internationale bekendheid verwierf. De serie was meteen een groot succes en gedurende het seizoen kreeg ze ook aanbiedingen om in films te acteren.

De eerste film die ze maakte was Ulee's Gold, met onder meer Peter Fonda. Ondanks het succes van deze film speelde ze tot haar vertrek uit 7th Heaven in 2002 slechts in twee andere films; daarna volgden wel meer films.

Biel is sinds 12 oktober 2012 gehuwd met Justin Timberlake. In 2015 kregen zij een zoon.

Biel ligt sinds 2015 onder vuur omdat ze de anti-vaxxer-organ…Lees verder op Wikipedia