Dvd
Engels

The Flash. Seizoen 7

Grant Gustin (acteur), Candice Patton (acteur), Danielle Panabaker (acteur)
Terwijl Iris nog vast zit in de Mirrorverse strijdt Barry Allen alias ‘The Flash’ tegen oude en nieuwe tegenstanders, zoals Mark Blaine alias 'Chillblaine'.
Onderwerp
Superhelden
Titel
The Flash. Seizoen 7
Acteur
Grant Gustin Candice Patton Danielle Panabaker
Taal
Engels
Parallelle titel
The Flash
Uitgever
Warner Home Video, © 2021
4 dvd-video's
Speelduur
18 x 40 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden, Duits en Italiaans voor slechthorenden
EAN
5051888259948

Besprekingen

Seizoen 7 (2021) van de Amerikaanse sf-serie van Greg Berlanti, Andrew Kreisberg en Geoff Johns, gebaseerd op het personage Flash uit de DC Comics. Forensisch onderzoeker Barry Allen (Grant Gustin) heeft door een blikseminslag na de ontploffing van een deeltjesversneller superkrachten gekregen en bestrijdt als 'The Flash' de misdaad in Central City. Door de ramp zijn echter meer 'meta-mensen' ontstaan en niet iedereen gebruikt zijn krachten voor het goede. In seizoen 7 proberen The Flash en zijn team een nieuwe Speed Force op te bouwen. Intussen zit Barry’s vrouw Iris (Candice Patton) nog vast in de Mirrorverse en duiken oude vijanden en nieuwe tegenstanders op, onder meer wetenschapper Mark Blaine alias 'Chillblaine' (Jon Cor). De serie is een spin-off van de serie Arrow en speelt zich in hetzelfde fictieve universum af. 18 afleveringen.

Over Grant Gustin

CC BY 2.0 - Foto van/door vagueonthehow from Tadcaster, York, England

Thomas Grant Gustin (Norfolk, Virginia, 14 januari 1990) is een Amerikaans acteur. Hij is vooral bekend van zijn rol als Sebastian Smythe in de serie Glee en als Barry Allen in The Flash.

Carrière

Gustin maakte in 2009 zijn televisiedebuut, in de serie Glee, waarin hij Sebastian Smythe speelde. Nadat hij in 2013 tweemaal de rol van Barry Allen mocht spelen in Arrow, werd bekendgemaakt dat Gustin het personage opnieuw zou vertolken in de serie The Flash.

Filmografie

Discografie

Prijzen en nominaties