Dvd
Engels

The Flash. Seizoen 6

Grant Gustin (acteur), Candice Patton (acteur), Danielle Panabaker (acteur)
Barry Allen, alias The Flash, moet het verlies van zijn dochter zien te verwerken en krijgt te maken met twee nieuwe tegenstanders.
Onderwerp
Superhelden
Titel
The Flash. Seizoen 6
Acteur
Grant Gustin Candice Patton Danielle Panabaker
Taal
Engels
Parallelle titel
The Flash
Uitgever
Warner Home Video, © 2021
4 dvd-video's
Speelduur
19 x 40 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden, Duits en Italiaans voor slechthorenden
EAN
5051888250877

Besprekingen

Seizoen 6 (19 afleveringen) van de Amerikaanse sf-serie van Greg Berlanti, Andrew Kreisberg en Geoff Johns, gebaseerd op het personage Flash uit de DC Comics. Forensisch onderzoeker Barry Allen (Grant Gustin) wordt na de ontploffing van een deeltjesversneller door de bliksem getroffen. Als hij uit zijn coma ontwaakt, bezit hij superkrachten en bestrijdt als 'The Flash' de misdaad in Central City. Door de ramp zijn echter meer 'meta-mensen' ontstaan en niet iedereen gebruikt zijn krachten voor het goede. Spin-off van de serie Arrow en speelt zich in hetzelfde fictieve universum af. Beoordeling IMDb: 7.7. In seizoen 6 moet Barry het verlies van zijn dochter verwerken, terwijl twee nieuwe vijanden bestreden moeten worden: Bloodwork (Sendhil Ramamurthy) en Mirror Master Eva McCulloch (Efrat Dor). David Hogan (hoganreviews.co.uk 25-6-’20): Seizoen 6 maakt duidelijk dat de lol van het programma er inmiddels wel af is (2 sterren van 5). Jesse Schedeen (ign.com 7-8-’20): Seizoen 6 is in tweeë…Lees verder

Over Grant Gustin

CC BY 2.0 - Foto van/door vagueonthehow from Tadcaster, York, England

Thomas Grant Gustin (Norfolk, Virginia, 14 januari 1990) is een Amerikaans acteur. Hij is vooral bekend van zijn rol als Sebastian Smythe in de serie Glee en als Barry Allen in The Flash.

Carrière

Gustin maakte in 2009 zijn televisiedebuut, in de serie Glee, waarin hij Sebastian Smythe speelde. Nadat hij in 2013 tweemaal de rol van Barry Allen mocht spelen in Arrow, werd bekendgemaakt dat Gustin het personage opnieuw zou vertolken in de serie The Flash.

Filmografie

Discografie

Prijzen en nominaties