Dvd
Engels

The Flash. Seizoen 4

Grant Gustin (acteur), Candice Patton (acteur), Danielle Panabaker (acteur)
Barry Allen alias 'The Flash' strijdt tegen een nieuwe vijand in Central City: Clifford DeVoe alias 'The Thinker'.
Onderwerp
Superhelden
Titel
The Flash. Seizoen 4
Acteur
Grant Gustin Candice Patton Danielle Panabaker
Taal
Engels
Parallelle titel
The Flash
Uitgever
Warner Home Video, © 2018
5 dvd-video's
Oorspr. opname
2016-2017
Speelduur
23 x 42 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels en Italiaans voor slechthorenden
EAN
5051889622413

Besprekingen

Seizoen 4 van een Amerikaanse serie van Greg Berlanti, Andrew Kreisberg en Geoff Johns, gebaseerd op het personage Flash uit de DC Comics. Barry Allen (Grant Gustin) is forensisch onderzoeker bij de politie. Na de ontploffing van een deeltjesversneller wordt hij door de bliksem getroffen. Wanneer hij na negen maanden uit zijn coma ontwaakt, blijkt hij superkrachten te bezitten en gaat als 'The Flash' de strijd aan met de misdaad in Central City. Dit seizoen krijgt zijn team te maken met een nieuwe vijand: Clifford DeVoe alias ‘The Thinker’(Neil Sandilands). De serie is een spin-off van de serie Arrow en speelt zich dan ook af in hetzelfde fictieve universum als Arrow. Rotten Tomatoes geeft dit seizoen een score van 76% ‘fresh’: 'After an unsteady turn in season three, The Flash returns to its roots with a fourth season packed with humor, spectacle, and a whole lot of heart.’ 23 afleveringen.

Over Grant Gustin

CC BY 2.0 - Foto van/door vagueonthehow from Tadcaster, York, England

Thomas Grant Gustin (Norfolk, Virginia, 14 januari 1990) is een Amerikaans acteur. Hij is vooral bekend van zijn rol als Sebastian Smythe in de serie Glee en als Barry Allen in The Flash.

Carrière

Gustin maakte in 2009 zijn televisiedebuut, in de serie Glee, waarin hij Sebastian Smythe speelde. Nadat hij in 2013 tweemaal de rol van Barry Allen mocht spelen in Arrow, werd bekendgemaakt dat Gustin het personage opnieuw zou vertolken in de serie The Flash.

Filmografie

Discografie

Prijzen en nominaties