Boek
Afrikaans

Fever: The memoirs of Nicolaas Storm, concerning the investigation of his father's murder

Deon Meyer (auteur), K.L. Seegers (vertaler)

Fever: The memoirs of Nicolaas Storm, concerning the investigation of his father's murder

Nico Storm and his father drive across a desolate South Africa, constantly alert for feral dogs, motorcycle gangs, nuclear contamination. They are among the few survivors of a virus that has killed most of the world's population. Young as he is, Nico realises that his superb marksmanship and cool head mean he is destined to be his father's protector.
But Willem Storm, though not a fighter, is
Onderwerp
Zuid-Afrika ; HV
Titel
Fever: The memoirs of Nicolaas Storm, concerning the investigation of his father's murder
Auteur
Deon Meyer
Vertaler
K.L. Seegers
Taal
Afrikaans, Engels
Oorspr. taal
Afrikaans
Oorspr. titel
Koors
Uitgever
London: Hodder & Stoughton Ltd, 2018
536 p.
ISBN
9781473614444

Andere talen:

Over Deon Meyer

CC BY 3.0 - Foto van/door Krimidoedel

Deon Godfrey Meyer (Paarl, 4 juli 1958) is een bekroonde Afrikaanstalige thrillerauteur.

Leven en werk

Deon Meyer werd geboren op 4 juli 1958 in Paarl. Hij deed eindexamen in 1976 aan de Schoonspruit High School in Klerksdorp. Hij studeerde aan de Potchefstroomse Universiteit voor Christelijk Hoger Onderwijs waar hij zijn bachelorgraad behaalde in Engels en Geschiedenis als hoofdvakken. Later behaalde hij een honours degree aan de Universiteit van de Vrijstaat. Hij woonde lang in het historische kustplaatsje Melkbosstrand waar hij de meeste van zijn romans schreef.

In de jaren tachtig werkte hij als journalist bij Die Volksblad, op de pr-afdeling van de Universiteit van de Vrijstaat, en hij begon als copywriter bij Sanlam. In 1991 werd hij benoemd als hoofd interne communicatie en directeur van Sanlams publiciteitsafdeling. Na Sanlam begon hij zijn eigen onderneming gespecialiseerd in virtuele gemeenschappen op inter…Lees verder op Wikipedia