Boek
Nederlands

Op zoek naar Ashley

Danielle Steel (auteur), Josee Koning (vertaler)
Twee zussen veranderen elkaars leven wanneer een geheim uit hun gedeeld verleden weer belangrijk wordt in hun heden.
Titel
Op zoek naar Ashley
Auteur
Danielle Steel
Vertaler
Josee Koning
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Finding Ashley
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, © 2023
314 p.
ISBN
9789021038674 (paperback) 9789021044354 (paperback)

Besprekingen

Een meeslepend verhaal over hereniging en het belang van familie. Op haar zestiende werd Melissa door haar familie naar een Iers klooster gestuurd om te bevallen van haar baby en deze af te staan. Jaren later krijgt ze een onverwacht telefoontje van haar zus, Hattie. Vroeger waren de zussen hecht, maar later is het contact verwaterd. Hattie stelt voor om het kind dat Melissa heeft moeten afstaan te gaan zoeken. In vriendelijke, toegankelijke stijl geschreven. Danielle Steel (New York, 1947) is een internationaal bekende Amerikaanse schrijver. Ze heeft 195 boeken geschreven, waarvan er 21 zijn verfilmd. Wereldwijd werden 1 miljard exemplaren van haar boeken verkocht. Ze wordt uitgegeven in 40 landen en talen.

Over Danielle Steel

Danielle Steel (New York, 14 augustus 1947) is een Amerikaanse schrijfster van romantische boeken, veelal gelezen door vrouwen. Steel heeft meer dan 120 romans geschreven (per 2019), waarvan verschillende verfilmd zijn. Er zijn al meer dan 800 miljoen exemplaren van haar romans verkocht, in 69 landen en 43 talen (per 2018).

Naast haar werk voor volwassenen heeft Steel ook een serie kinderboeken geschreven, de Max en Martha-serie. Ook schreef ze vier 'Freddie'-boeken, over gebeurtenissen in het leven van kinderen, zoals een doktersbezoek en een nacht uit logeren. Ook heeft zij een poëziebundel gepubliceerd.

Steel is zeer geïnteresseerd in het welzijn van kinderen. Zelf heeft zij negen kinderen grootgebracht. Ze is vijf keer getrouwd geweest, met Claude-Eric Lazard, Danny Zugelder, William Toth, John Traina en Tom Perkins. Haar zoon Nicholas Traina pleegde op 19-jarige leeftijd zelfmoord. Steel schreef twee non-fictieboeken over Nicholas' leven en dood, Having…Lees verder op Wikipedia