Isabelle heeft drie volwassen dochters en een succsvolle carrière in de kunstwereld. Als zij een geheim uit het verleden met haar dochters deelt, worden de onderlinge banden sterker en blijkt aan alle tegenslagen een gouden randje te zitten.
Titel
Onverwacht geluk
Auteur
Danielle Steel
Vertaler
Jet Van den Toorn
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Blessing in disguise
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, © 2021
284 p.
ISBN
9789024592432 (paperback)

Andere formaten:

Andere talen:

Besprekingen

De Amerikaanse Isabelle heeft drie volwassen dochters uit drie zeer verschillende relaties. De dromerige Theo, de pittige Xela en de vrolijke tevreden Oona hebben alle drie een andere vader, zijn door omstandigheden alleen door Isabelle opgevoed en leiden nu hun eigen leven. Isabelle blikt terug op het begin van haar carrière in de kunstwereld en de verschillende relaties met de vaders van haar dochters. De rijke teruggetrokken miljonair Putnam, oplichter Charlie en liefde van haar leven Declan hebben allen hun rol in haar leven gespeeld. Wanneer Isabelle slecht nieuws krijgt, deelt zij een lang verborgen geheim met haar dochters, de onderlinge band wordt hierdoor hechter en er blijkt aan alle beproevingen een gouden randje te zitten. Een vlot geschreven verhaal vol drama en romantiek van één van de meest gelezen schrijfsters ter wereld. Luchtig boek.

Over Danielle Steel

Danielle Steel (New York, 14 augustus 1947) is een Amerikaanse schrijfster van romantische boeken, veelal gelezen door vrouwen. Steel heeft meer dan 120 romans geschreven (per 2019), waarvan verschillende verfilmd zijn. Er zijn al meer dan 800 miljoen exemplaren van haar romans verkocht, in 69 landen en 43 talen (per 2018).

Naast haar werk voor volwassenen heeft Steel ook een serie kinderboeken geschreven, de Max en Martha-serie. Ook schreef ze vier 'Freddie'-boeken, over gebeurtenissen in het leven van kinderen, zoals een doktersbezoek en een nacht uit logeren. Ook heeft zij een poëziebundel gepubliceerd.

Steel is zeer geïnteresseerd in het welzijn van kinderen. Zelf heeft zij negen kinderen grootgebracht. Ze is vijf keer getrouwd geweest, met Claude-Eric Lazard, Danny Zugelder, William Toth, John Traina en Tom Perkins. Haar zoon Nicholas Traina pleegde op 19-jarige leeftijd zelfmoord. Steel schreef twee non-fictieboeken over Nicholas' leven en dood, Having…Lees verder op Wikipedia