Een Amerikaanse weduwe, die haar drie kinderen volgens haar eigen traditionele normen en waarden heeft opgevoed, ontdekt dat zij hun eigen, voor haar onbegrijpelijke keuzes maken.
Onderwerp
Ouder-kindrelatie
Titel
Kinderspel
Auteur
Danielle Steel
Vertaler
Karien Gommers
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Child's play
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, © 2021
268 p.
ISBN
9789024595228 (paperback)

Andere formaten:

Besprekingen

Een Amerikaanse weduwe, die haar drie kinderen volgens haar eigen traditionele normen en waarden heeft opgevoed, ontdekt dat zij hun eigen voor haar onbegrijpelijke keuzes maken, die zij tenslotte accepteert waarna voor allen een gelukkige toekomst in het verschiet ligt. Een vlot geschreven roman met veel drama, emoties, romantiek en een happy end. Een en ander doet wat geforceerd en overdreven aan en het toeval speelt een grote rol. Redelijke karaktertekening. Leesbare ontspanningslectuur.

Over Danielle Steel

Danielle Steel (New York, 14 augustus 1947) is een Amerikaanse schrijfster van romantische boeken, veelal gelezen door vrouwen. Steel heeft meer dan 120 romans geschreven (per 2019), waarvan verschillende verfilmd zijn. Er zijn al meer dan 800 miljoen exemplaren van haar romans verkocht, in 69 landen en 43 talen (per 2018).

Naast haar werk voor volwassenen heeft Steel ook een serie kinderboeken geschreven, de Max en Martha-serie. Ook schreef ze vier 'Freddie'-boeken, over gebeurtenissen in het leven van kinderen, zoals een doktersbezoek en een nacht uit logeren. Ook heeft zij een poëziebundel gepubliceerd.

Steel is zeer geïnteresseerd in het welzijn van kinderen. Zelf heeft zij negen kinderen grootgebracht. Ze is vijf keer getrouwd geweest, met Claude-Eric Lazard, Danny Zugelder, William Toth, John Traina en Tom Perkins. Haar zoon Nicholas Traina pleegde op 19-jarige leeftijd zelfmoord. Steel schreef twee non-fictieboeken over Nicholas' leven en dood, Having…Lees verder op Wikipedia