Een teruggetrokken voormalig filmster haalt haar buren in huis na een zware aardbeving, waardoor relaties opbloeien en geheimen geopenbaard worden.
Onderwerp
Vriendschap, Geheimen, Buren
Titel
Buren
Auteur
Danielle Steel
Vertaler
Ineke van Bronswijk
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Neighbours
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, © 2022
317 p.
ISBN
9789024598960 (paperback) 9789021036892 (paperback)

Besprekingen

‘Buren’ is een meeslepend verhaal van de bekende schrijver Danielle Steel. Meredith White was ooit een bekende ster in Hollywood, maar na een tragische gebeurtenis leidt ze een kluizenaarsbestaan in San Francisco. Als er een hevige aardbeving plaatsvindt, nodigt Meredith haar nu dakloze buren uit bij haar in te trekken. Zij blijken ieder hun verhaal te hebben, en ieder hun geheimen. Als Meredith aarzelend uit haar schulp kruipt, kijkt ze met andere ogen naar zichzelf en haar leven. 'Buren’ is in een toegankelijke, vriendelijke stijl geschreven en geschikt voor een breed lezerspubliek. Danielle Steel is een Amerikaanse schrijfster van romantische boeken. Steel heeft meer dan 120 romans geschreven, waarvan verschillende verfilmd zijn. Er zijn al meer dan 800 miljoen exemplaren van haar romans verkocht, in 69 landen en 43 talen.

Over Danielle Steel

Danielle Steel (New York, 14 augustus 1947) is een Amerikaanse schrijfster van romantische boeken, veelal gelezen door vrouwen. Steel heeft meer dan 120 romans geschreven (per 2019), waarvan verschillende verfilmd zijn. Er zijn al meer dan 800 miljoen exemplaren van haar romans verkocht, in 69 landen en 43 talen (per 2018).

Naast haar werk voor volwassenen heeft Steel ook een serie kinderboeken geschreven, de Max en Martha-serie. Ook schreef ze vier 'Freddie'-boeken, over gebeurtenissen in het leven van kinderen, zoals een doktersbezoek en een nacht uit logeren. Ook heeft zij een poëziebundel gepubliceerd.

Steel is zeer geïnteresseerd in het welzijn van kinderen. Zelf heeft zij negen kinderen grootgebracht. Ze is vijf keer getrouwd geweest, met Claude-Eric Lazard, Danny Zugelder, William Toth, John Traina en Tom Perkins. Haar zoon Nicholas Traina pleegde op 19-jarige leeftijd zelfmoord. Steel schreef twee non-fictieboeken over Nicholas' leven en dood, Having…Lees verder op Wikipedia