Dvd
Engels

Cougar town. Het complete tweede seizoen

Courteney Cox (acteur), Christa Miller (acteur), Busy Phillips (acteur)
Jules, een onlangs gescheiden moeder van begin veertig, is op zoek naar een nieuwe liefde, bij voorkeur een jongere man.
Bevat
Disc 1 All mixed up ; Let yourself go ; Makin' some noise ; The damage you've done ; Keeping me alive ; You don't know how it feels (Afl. 1-6)
Disc 2 Fooled again : I don' like it ; Little girl blues ; When the time comes ; The same old you ; No reason to cry ; A thing about you (Afl. 7-12)
Disc 3 Lost children ; Cry to me ; Walls ; Baby's a rock 'n' roller ; You're gonna get it! ; Lonesome sundown (Afl. 13-18)
Disc 4 Damaged by love ; Free fallin' ; Something good coming; Afl. 19-21
Titel
Cougar town. Het complete tweede seizoen
Acteur
Courteney Cox Christa Miller Busy Phillips Dan Byrd Josh Hopkins Ian Gomez Brian Van Holt
Taal
Engels
Uitgever
Buena Vista Home Entertainment, 2011
4 dvd-video's
Oorspr. opname
2010
Speelduur
ca. 480 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels, Engels voor slechthorenden
EAN
8717418328603

Besprekingen

Amerikaanse komische serie met in de hoofdrol Courteney Cox, vooral bekend uit de serie 'Friends'. Hoofdpersoon Jules Cobb is makelaar in Miami. Ze is begin veertig, moeder van een zoon van achttien, onlangs gescheiden en begeeft zich op advies van haar vriendinnen op het liefdespad, met de nodige twijfels én met een voorkeur voor jongere mannen – 'cougar' (poema) is een Amerikaanse term voor een oudere vrouw die met jongere mannen uitgaat. In seizoen twee heeft Jules een relatie gekregen met haar aantrekkelijke overbuurman Grayson Ellis (Josh Hopkins) en gaat haar zoon naar de universiteit. Ook Jules' ex-man en haar twee beste vriendinnen, die een hekel aan elkaar hebben, leveren hun bijdrage aan een reeks hilarische situaties. Rosan Hollak (NRC 29-10-'11): '(...) Dat is ook de kracht van Cougar Town: de serie maakt een cliché van de verwende Amerikaan die in de buitenwijken zijn tijd verdoet. (...) Niet alle scènes zijn even sterk, maar het aantal absurdistische grappen is groot gen…Lees verder

Over Courteney Cox

CC BY 3.0 - Foto van/door Felicia C. Sullivan at http://feliciasullivan.com/

Courteney Bass Cox (Birmingham (Alabama), 15 juni 1964) is een Amerikaanse actrice die onder meer tien jaar Monica Geller speelde in de Amerikaanse televisieserie Friends.

Levensloop

Cox begon haar acteercarrière met een korte rol in de soapserie As the World Turns en in The Misfits of Science (rond 1984), een kortlopende sf-serie over een groep wetenschappers. Hierin speelde ze naast Max Wright (Willy Tanner uit Alf). Door Brian De Palma werd ze uitgekozen om de fan te spelen die door Bruce Springsteen uit het publiek wordt getrokken in de videoclip van Dancing in the Dark. Na een aantal kleine rollen in televisieseries werkte ze mee aan Family Ties als vriendin van Michael J. Fox.

Na het einde van Family Ties raakte haar carrière in een dip tot ze naast Jim Carrey in de film Ace Ventura: Pet Detective speelde. Een jaar later deed Cox auditie voor de …Lees verder op Wikipedia