Dvd
Engels

Cougar town. Het complete derde seizoen

Courteney Cox (acteur), Christa Miller (acteur), Busy Phillips (acteur)
Jules en haar aantrekkelijke overbuurman Grayson Ellis stappen in het huwelijksbootje. Vrienden, geldzaken en voormalige partners dreigen hun grote dag in het water te laten vallen.
Titel
Cougar town. Het complete derde seizoen
Acteur
Courteney Cox Christa Miller Busy Phillips Dan Byrd Josh Hopkins Ian Gomez Brian Van Holt
Taal
Engels
Uitgever
Buena Vista Home Entertainment, 2012
2 dvd-video's
Oorspr. opname
2011
Speelduur
ca. 6 uur
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels, Engels voor slechthorenden
EAN
8717418381387

Besprekingen

Amerikaanse komische serie met in de hoofdrol Courteney Cox, vooral bekend uit de serie 'Friends'. Hoofdpersoon Jules Cobb is makelaar in Miami. Ze is in de veertig, moeder van een zoon van twintig, gescheiden en begeeft zich op advies van haar vriendinnen op het liefdespad, met de nodige twijfels én met een voorkeur voor jongere mannen – 'cougar' (poema) is een Amerikaanse term voor een oudere vrouw die met jongere mannen uitgaat. In seizoen drie stappen Jules en haar aantrekkelijke overbuurman Grayson Ellis (Josh Hopkins) in het huwelijksbootje. Vrienden, geldzaken en voormalige partners dreigen hun grote dag in het water te laten vallen. Rosan Hollak (NRC 29-10-'11): '(...) Dat is ook de kracht van Cougar Town: de serie maakt een cliché van de verwende Amerikaan die in de buitenwijken zijn tijd verdoet. (...) Niet alle scènes zijn even sterk, maar het aantal absurdistische grappen is groot genoeg om te blijven kijken. (...)' Nominaties voor een Golden Globe voor Courtney Cox. Gebr…Lees verder

Over Courteney Cox

CC BY 3.0 - Foto van/door Felicia C. Sullivan at http://feliciasullivan.com/

Courteney Bass Cox (Birmingham (Alabama), 15 juni 1964) is een Amerikaanse actrice die onder meer tien jaar Monica Geller speelde in de Amerikaanse televisieserie Friends.

Levensloop

Cox begon haar acteercarrière met een korte rol in de soapserie As the World Turns en in The Misfits of Science (rond 1984), een kortlopende sf-serie over een groep wetenschappers. Hierin speelde ze naast Max Wright (Willy Tanner uit Alf). Door Brian De Palma werd ze uitgekozen om de fan te spelen die door Bruce Springsteen uit het publiek wordt getrokken in de videoclip van Dancing in the Dark. Na een aantal kleine rollen in televisieseries werkte ze mee aan Family Ties als vriendin van Michael J. Fox.

Na het einde van Family Ties raakte haar carrière in een dip tot ze naast Jim Carrey in de film Ace Ventura: Pet Detective speelde. Een jaar later deed Cox auditie voor de …Lees verder op Wikipedia