Eric Carter, een voormalige US Army Ranger, wordt het doelwit van terroristen en moet tegelijkertijd de Verenigde Staten behoeden voor talrijke aanslagen.
Titel
24 : legacy
Acteur
Corey Hawkins Miranda Otto Anna Diop Jimmy Smits
Taal
Engels
Uitgever
Twentieth Century Fox Home Entertainment, © 2017
4 dvd-video's
Oorspr. opname
2016-2017
Speelduur
ca. 9 uur
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans
EAN
8712626099253

Besprekingen

’24: legacy’ is een spin-off van de serie ‘24’ (2001-2010) en speelt drie jaar na het verhaal van ’24: live another day’*. De gebeurtenissen spelen zich nog steeds in realtime af, maar antiterreuragent Jack Bauer (Kiefer Sutherland) is niet meer van de partij. Hoofdpersoon is nu Eric Carter (Corey Hawkins uit ‘Straight Outta Compton’), een voormalige US Army Ranger. Het team van Carter heeft de beruchte terrorist Sheik Ibrahim Bin-Khalid gedood, maar moest daarna met hun gezinnen onderduiken om wraakacties van de terroristen te ontlopen. Wanneer hun schuilplaats uitlekt, moet Carter in actie komen en vraagt de hulp van Rebecca Ingram (Miranda Otto), voormalig hoofd van de Counter Terrorist Unit en nu de steun van haar man die president van de VS wil worden. Opnieuw een race tegen de klok om een verwoestende terroristische aanslag op de VS te voorkomen. Maureen Ryan (variety.com) is kritisch na het zien van de eerste drie afleveringen. Zij mist vooral Kiefer Sutherland en de sterke bij…Lees verder

Over Corey Hawkins

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Corey Antonio Hawkins (Washington D.C., 22 oktober 1988) is een Amerikaans acteur. Hij is bekend voor zijn rol in The Walking Dead en zijn hoofdrol in 24: Legacy.

Filmografie

Film

Televisie

Televisie

Lees verder op Wikipedia