Dvd
Nederlands

Star Trek Discovery. Seizoen 4

Bryan Fuller (scenarist)
De U.S.S. Discovery krijgt te maken met een ongekende dreiging waardoor de Federatie moet samenwerken met werelden die niet tot de Federatie behoren.
Titel
Star Trek Discovery. Seizoen 4
Scenarist
Bryan Fuller
Taal
Nederlands
Uitgever
CBS, 2022
5 dvd-video's
Speelduur
ca. 649 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden
EAN
8719372016053

Besprekingen

In Star Trek Discovery, seizoen 4 worden Captain Burnham en de bemanning van de U.S.S. Discovery geconfronteerd met een ongekende dreiging. IMDb score: 7/10.

Over Bryan Fuller

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Bryan Fuller (geboren op 27 juli 1969) is een schrijver en producent van televisieprogramma's uit de Verenigde Staten.

Levensloop

Fuller behaalde in 1987 zijn middelbareschooldiploma in Clarkston, Washington, en studeerde vervolgens aan het Lewis-Clark State College in Lewiston Idaho, maar switchte naar de USC Film School in Los Angeles.

Fuller maakte snel carrière in de tv-wereld in de Verenigde staten en zat vanaf 1993, toen hij zijn eerste ideeën bij de Paramount Studios aanleverde niet zonder werk. Als medeauteur leverde hij bijdragen aan afleveringen van de series Star Trek, Deep Space Nine en Voyager (22 afleveringen in totaal). Hij was coproducent en medeauteur van de Amerikaanse tv-hitserie Heroes.

Daarna bedacht hij televisieseries als Dead Like Me en Pushing Daisies. Tot nu toe was deze laatste televisieserie het succesvolst: op 17 juli 2008 werd de serie voor twaa…Lees verder op Wikipedia