Boek
Nederlands

Het perfecte zusje

Dé nieuwe thrillersensatie van Nederland
Hoeveel heb je ervoor over om je geheimen verborgen te houden?
De jonge patissier Gaby uit Deventer leidt een droomleven: ze runt een succesvol bedrijf, is een graag geziene gast op televisie en heeft thuis een lieve man en twee kinderen.
Opeens staat haar jeugdvriendin Anniek op de stoep. Er is een meisje vermist in hun geboortedo
Titel
Het perfecte zusje
Auteur
Anna van den Breemer 1984-
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Prometheus, 2023
278 p.
ISBN
9789044652215 (paperback)

Besprekingen

Een psychologische thriller over vermissing, familie en geheimen. Het boek volgt het verhaal van Gaby. Gaby is een jonge vrouw met een lieve man en twee kinderen, die als patissier een succesvol bedrijf runt en regelmatig op televisie te zien is. Wanneer haar jeugdvriendin Anniek plotseling contact opneemt, komt Gaby voor een moeilijke keuze te staan. Anniek vertelt dat een meisje vermist is in hun geboortedorp en dat ze vermoedt dat Gaby’s broer weer de dader is. Gaby moet haar duistere verleden confronteren, maar met het onderzoeken van de zaak riskeert ze haar zorgvuldig vormgegeven imago. In prettige, toegankelijke stijl geschreven.Anna van den Breemer (1984) is een Nederlandse journalist. Ze schrijft een opvoedrubriek voor de Volkskrant. Ze studeerde Liberal Arts & Sciences in Utrecht en deed een master journalistiek in Amsterdam. Eerder verscheen van haar hand ‘Ivanka', de biografie van Ivanka Trump. Later volgden twee boeken in de opvoedserie 'Alle ouders klungelen maar wat aan…Lees verder

Over Anna van den Breemer

Anna van den Breemer (Zeist, 5 november 1984) is een Nederlands journaliste. Ze is werkzaam als journalist bij de Volkskrant, waar ze voor de rubriek Opvoeden schrijft.

In 2018 schreef ze het boek Ivanka over Ivanka Trump. In 2019 schreef Van den Breemer het boek We klungelen als ouders maar wat aan.

Vanaf 2018 was ze columniste voor het tijdschrift VIVA Mama. Het blad hield halverwege 2021 op te bestaan.

Van den Breemer woont samen met schrijver en columnist Özcan Akyol. Samen hebben ze twee kinderen.