Zomerbib | vier de zomer in de bibliotheek

Vanaf maandag 13 juli tot vrijdag 21 augustus organiseren we elke werkdag van 10.30 tot 11.30 uur een activiteit. Bekijk hier onze programmatie en schrijf je in.

Verhalen breien.jpg

Het voorjaarsprogramma van de bib viel jammer genoeg in het water. Gelukkig hebben we niet stilgezeten: we zorgden ondertussen voor heel wat smaakmakers voor het najaar. Zo kunnen zowel kinderen als volwassenen proeven van wat de bib te bieden heeft.

Bibliotheek Oostende stelt dan ook graag de zomerbib voor:

Wat kan je verwachten?

• een 6 weken durend programma boordevol smaakmakers waarmee we de bibgebruikers opnieuw willen verwelkomen
  • er is de mogelijkheid om tweedehandsboeken te kopen
  • met 'bestemming: bib!' willen we samen met Iedereen Leest zoveel mogelijk kinderen aan het lezen krijgen deze zomer
  • kamishibai on tour: de bib gaat op verplaatsing om kamishibaiverhalen te vertellen (hou daarvoor zeker onze facebookpagina in de gaten).

Uiteraard worden altijd de voorzorgsmaatregelen in acht genomen. Als het mogelijk is gaan we buiten zitten. Het aantal mensen per activiteit is ook beperkt. Wees er dus snel bij!

Wil je mee zomeren in de bib? Schrijf je dan in via 059 29 51 51, bibliotheek@oostende.be of met ons inschrijfformulier.

Bekijk hier ons zomerprogramma!

Inschrijvingsformulier
Selecteer voor welke activiteiten je wil inschrijven
Ons menu
Samen genieten van verhalen en ervaringen delen
Voorleessessie in het Nederlands en een wereldtaal
Breng je favoriete boek mee en overtuig een ander tijdens een gezellige babbel. En uiteraard ga je vast ook zelf naar huis met een ‘te lezen’- lijstje
Voorleessessie met een knutselmoment
Wat is er nu fijner dan je lekker in een hoekje nestelen met een goed boek? Samen met anderen in stilte lezen misschien?
Voorlezen even anders
Kom, zet u en geniet
Voorleessessie met een knutselmoment
Samen genieten van verhalen en ervaringen delen
Spelen en leren met digitale tools
Samen een hobby delen zorgt voor het uitwisselen van tips en ervaringen, én het delen van verhalen
Vingerversjes, kriebelliedjes en schootspelletjes voor ouder en baby
Haal je leesexemplaar in de bib
Zoals ten sterkste aanbevolen in het COVID Event Protocol van de Vlaamse Overheid verzamelt Stad Oostende persoonsgegevens van alle aanwezigen op dit evenement in de vorm van registratiegegevens. Dit geldt voor alle aanwezigen op het event: bezoekers, deelnemers, performers/artiesten, medewerkers/personeel.
De registratie van uw gegevens laat de Stad toe om gericht te kunnen communiceren over de te nemen COVID- maatregelen, zowel op voorhand, tijdens als na het event. De registratie van uw gegevens laat de Stad ook toe om, indien nodig, na afloop van het event snel in te grijpen bij een verhoogd besmettingsrisico.

Stad Oostende verwerkt persoonsgegevens steeds conform de privacywetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming van 27 april 2016). De Stad leeft de verplichtingen na die voortvloeien uit de regelgeving inzake  gegevensbescherming en zorgt voor een afdoend niveau van gegevensbescherming en informatieveiligheid. U kan de privacyverklaring van Stad Oostende hier nalezen.

Stad Oostende zal, zoals voorzien in het COVID Event Protocol, na dertig dagen de persoonsgegevens van alle voor het evenement geregistreerde deelnemers vernietigen. Deze gegevensverzameling blijft geldig zolang de regelgeving omtrent COVID 19 van toepassing is.